Zjarret në vend, Goxhaj: Të hapen korridore për zjarrfikëset në terrenet malore

Pas shkresave drejtuar 61 bashkive, prefektëve dhe Policisë së Shtetit, shërbimet zjarrfikëse kanë marrë masa në përballimin e situatës së zjarreve.

Vetëm përgjatë muajit korrik, në Tiranë janë regjistruar më shumë se 60 vatra zjarri, ndërsa situata ka qenë e njëjtë edhe në muajin gusht.