Zjarret në vend, Mbrojtja Civile shkresë policisë dhe bashkive: Merrni masa

Vatrat e zjarrit në disa bashki të vendit në javët e fundit kanë bërë që Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile, t’i drejtojë shkresa 61 bashkive, 12 prefektëve dhe Policisë së Shtetit.

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile e cilëson situatën mjaft emergjente duke kërkuar koordinim dhe reagim të shpejtë pasi zjarret sipas ministrisë së mbrojtjes janë të qëllimshme.