Zjarret në Vlorë, prefekti: Shkaktuan dëme të mëdha në florë dhe faunë

Publikuar më: 18/8/2021, ora 15:36

Zjarret në Vlorë, prefekti: Shkaktuan dëme të mëdha në florë dhe faunë

Publikuar më: 18/8/2021, ora 15:36