Zjarret nga gazi në Shkodër, shkaqet kryesore neglizhenca dhe abuzimi me bombolat

Përditësuar më: 8/7/2021, ora 20:30

Zjarret nga gazi në Shkodër, shkaqet kryesore neglizhenca dhe abuzimi me bombolat

Përditësuar më: 8/7/2021, ora 20:30

Neglizhenca dhe abuzimi me shitjet dhe përdorimin e bombolave të gazit për gatim, kanë shkaktuar dy ngjarje të rënda në qarkun e Shkodrës brenda një kohe të shkurtër. E përbashkëta e këtyre ngjarjeve, sipas ekspertëve është fakti që bombolat kanë qenë të papërshtatshme për përdorim shtëpiak, dhe pasojë e zjarrit ka qenë rrjedhja e gazit.

Zjarret nga gazi në Shkodër, shkaqet kryesore neglizhenca dhe abuzimi me bombolat

Përditësuar më: 8/7/2021, ora 20:30

Neglizhenca dhe abuzimi me shitjet dhe përdorimin e bombolave të gazit për gatim, kanë shkaktuar dy ngjarje të rënda në qarkun e Shkodrës brenda një kohe të shkurtër. E përbashkëta e këtyre ngjarjeve, sipas ekspertëve është fakti që bombolat kanë qenë të papërshtatshme për përdorim shtëpiak, dhe pasojë e zjarrit ka qenë rrjedhja e gazit.