Zjarret shkrumbojnë pyjet e kullotat nga jugu në veri

Zjarret duket se kane pushtuar pyjet dhe kullotat e vendit nga veriu në jug. Thuajse ne territoret e të gjitha bashkive të vendit janë raportuar vatra zjarri, por aktualisht me problematiket mbeten ato në Pyllin e Semanit dhe në territoret e Shkodrës dhe Lezhës, ku prej ditësh vazhdojnë të digjen sipërfaqe me pyje dhe kullota, ullishte dhe pemëtari.