Zjarri në Malin e Çikës, emergjencat civile premtojnë ndërhyrje nga ajri

Publikuar më: 14/7/2022, ora 16:31

Zjarri në Malin e Çikës, emergjencat civile premtojnë ndërhyrje nga ajri

Publikuar më: 14/7/2022, ora 16:31

Paniku i banorëve të zonës dhe pushuesve për përmasat e zjarreve që djegin prej tri ditësh Malin e Çikës nuk janë reale, pasi vatrat asnjëherë nuk kanë rrezikuar dhe nuk do të rrezikojnë zonat e banuara apo ato pyjore. I tillë është perceptimi i Prefektit të Vlorës, i cili ka garantuar se me ndërhyrjen nga ajri brenda ditës së enjte vatrat pritet të vihen nën kontroll të plotë.

Zjarri në Malin e Çikës, emergjencat civile premtojnë ndërhyrje nga ajri

Publikuar më: 14/7/2022, ora 16:31

Paniku i banorëve të zonës dhe pushuesve për përmasat e zjarreve që djegin prej tri ditësh Malin e Çikës nuk janë reale, pasi vatrat asnjëherë nuk kanë rrezikuar dhe nuk do të rrezikojnë zonat e banuara apo ato pyjore. I tillë është perceptimi i Prefektit të Vlorës, i cili ka garantuar se me ndërhyrjen nga ajri brenda ditës së enjte vatrat pritet të vihen nën kontroll të plotë.