Zjarri që i mori jetën foshnjës, dyshimet e para

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:30

Zjarri që i mori jetën foshnjës, dyshimet e para

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:30

Një banesë u përfshi nga flakët në rrugën “Gani Domi”, në kryeqytet, ku për pasojë humbi jetën një foshnjë 6-muajshe. Dyshimet e para janë për rrjedhje gazi në banesën e familjes Lilaj. Gjyshja ka qenë në banesë me foshnjen 6-muajshe dhe nipin kur ka rënë zjarri. Zjarrfikësit kanë nxjerrë nga banesa gjyshen me nipërit, por foshnja ka ndërruar jetë në spital.

Zjarri që i mori jetën foshnjës, dyshimet e para

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:30

Një banesë u përfshi nga flakët në rrugën “Gani Domi”, në kryeqytet, ku për pasojë humbi jetën një foshnjë 6-muajshe. Dyshimet e para janë për rrjedhje gazi në banesën e familjes Lilaj. Gjyshja ka qenë në banesë me foshnjen 6-muajshe dhe nipin kur ka rënë zjarri. Zjarrfikësit kanë nxjerrë nga banesa gjyshen me nipërit, por foshnja ka ndërruar jetë në spital.