Zogaj: PD të shkojë në zgjedhje pa marrëveshje, sondazhet i ka në favor

I ftuar në studion e Ditarit në A2 CNN, analisti Preç Zogaj, ka një zgjidhje për situatën në të cilën ndodhet vendi, të cilën madje thotë se ia ka propozuar edhe partive opozitare.

“Palët duhet të heqin dorë nga kushtet e panegociueshme, sepse kështu do të përplasemi me një të panjohur siç është zhvillimi i zgjedhjeve pa opozitën. Unë i kam sugjeruar Partisë Demokratike që të shkojë në zgjedhje pa marrëveshje, i ka sondazhet në favor, bashkë me LSI dhe PDIU dhe nëse konstaton probleme të largohet ditën e zgjedhjeve. E gjithë vëmendja, edhe e ndërkombëtarëve do të jetë aty në atë ditë”, tha Zogaj. “Por për ta bërë këtë duhet të konsultohen me zgjedhësit dhe t’ua thonë të vërtetën. Partitë nuk janë konsultuar me zgjedhësit për djegien e mandateve, e kanë marrë vetë”.

Shkarkoni aplikacionin e A2