Zogaj: Reforma në Drejtësi e ka vendosur politikën në karantinë – A2

Zogaj: Reforma në Drejtësi e ka vendosur politikën në karantinë

Analisti Preç Zogaj është shprehur se “Reforma në Drejtësi e ka vendosur politikën në karakantinë përsa i përket nismave unilaterale dhe përplasjeve të tipit të vjetër”.