Zogaj: Zgjedhjet e parakohshme, nëse opozita është gati – A2

Zogaj: Zgjedhjet e parakohshme, nëse opozita është gati

Analisti Preç Zogaj, ishte i ftuar në “Ditarin” e orës 09:00 në A2, ku foli për aktualitetin politik dhe jo vetëm.