Zonat Covid në Tiranë, 5 vatrat e nxehta të virusit

Ish-Blloku është një nga zonat më të njohura të Tiranës dhe vendi i preferuar për jetën e natës veçanërisht nga të rinjtë. Por, nëse flet me epidemiologët, kjo zonë është një nga vatrat më të nxehta të Covid-19 në këtë periudhë që virusi është transmetim komunitar.