Zuckerberg: Më shumë rregulla për internetin

CEO i “Facebook”, Mark Zukerberg, ka bërë thirrje që autoritetet rregullatorë të kenë një rol më aktiv në vendosjen e rregullave të përdorimit të internet. Ai ka kërkuar rregulla më të forta në lidhje me materiale në internet që kanë të bëjnë me përmbajtje të dëmshme, integritetin e zgjedhjeve, privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN