Zv/ministri i Infrastrukturës: Nuk ka përfunduar ende procesi i vlerësimit – A2

Zv/ministri i Infrastrukturës: Nuk ka përfunduar ende procesi i vlerësimit

Artan Shkreli, zv/ministri i Infrastrukturës, deklaroi për A2 se procesi i vlerësimit ende nuk ka përfunduar dhe për këtë arsye nuk ka një plan për rikonstruksionin deri tani.