Zv/ministri i Shëndetësisë tregon në A2 se kur do të jetë e disponueshme vaksina në vendin tonë

Zv/ministri i Shëndetësisë, Albert Nikolla, zbuloi në A2 se kur do të jetë e disponueshme vaksina në vendin tonë dhe shtoi “se vendi ynë do të sigurojë 120 000 vaksina fillimisht”.