Zyrtare, po hetohet mbi veprimtarinë e politikanëve për blerje votash – A2

Zyrtare, po hetohet mbi veprimtarinë e politikanëve për blerje votash

Ditën e mërkurë, nga Dibra, Lulzim Basha do të fliste me emra konkret për deputetë socialistë që sipas tij, janë përfshirë në blerje votash për zgjedhjet vendore dhe që opozita e ka pagëzuar me emrin “Dosja 184”.