Zyrtarë të Hipotekës së Durrës në akuzë nga SPAK

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 13:24

Zyrtarë të Hipotekës së Durrës në akuzë nga SPAK

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 13:24

Gazetarja Elitjona Doko raporton për aksionin e SPAK ndaj zyrtarëve të institucionit shtetëror, të akuzuar për falsifikim dokumentesh dhe korrupsion.