Zyrtari i KE në Tiranë, takohet me liderët politikë – A2

Zyrtari i KE në Tiranë, takohet me liderët politikë

Presidenti amerikan, Donald Trump, ushtroi trysni te shefi i tij i kabinetit dhe një këshilltar i Shtëpisë së Bardhë për t’i dhënë vajzës së tij Ivanka Trump certifikatën e sigurisë.