Zyrtari i lartë i SHBA vizitë në Kosovë, Osmani: Marrëveshja me Serbinë të ketë njohjen reciproke

Publikuar më: 11/1/2023, ora 20:19

Zyrtari i lartë i SHBA vizitë në Kosovë, Osmani: Marrëveshja me Serbinë të ketë njohjen reciproke

Publikuar më: 11/1/2023, ora 20:19

Këshilltari i lartë i departamentit amerikan të shtetit Derek Chollet vizitoi Kosovën, ku takoi presidenten Vjosa Osmani dhe kryeministrin Albin Kurti. Zyrtari nuk tha asnjë fjalë për bisedat e tij, ndërsa drejtuesit e Kosovës kërkuan që të mbështesë përmbylljen e dialogut me Serbinë me njohje reciproke.

Zyrtari i lartë i SHBA vizitë në Kosovë, Osmani: Marrëveshja me Serbinë të ketë njohjen reciproke

Publikuar më: 11/1/2023, ora 20:19

Këshilltari i lartë i departamentit amerikan të shtetit Derek Chollet vizitoi Kosovën, ku takoi presidenten Vjosa Osmani dhe kryeministrin Albin Kurti. Zyrtari nuk tha asnjë fjalë për bisedat e tij, ndërsa drejtuesit e Kosovës kërkuan që të mbështesë përmbylljen e dialogut me Serbinë me njohje reciproke.