Zyrtari rus lë sallën, Michel në OKB: I përdorni ushqimet si armë, vidhni grurin

Publikuar më: 7/6/2022, ora 13:04

Zyrtari rus lë sallën, Michel në OKB: I përdorni ushqimet si armë, vidhni grurin

Publikuar më: 7/6/2022, ora 13:04

Debate me tone të forta në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara. Ambasadori rus la sallën pasi presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel, akuzoi Moskën se po grabit magazinat me drithëra në Ukrainë dhe e bëri atë përgjegjëse të vetme për krizën ushqimore globale.

Zyrtari rus lë sallën, Michel në OKB: I përdorni ushqimet si armë, vidhni grurin

Publikuar më: 7/6/2022, ora 13:04

Debate me tone të forta në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara. Ambasadori rus la sallën pasi presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel, akuzoi Moskën se po grabit magazinat me drithëra në Ukrainë dhe e bëri atë përgjegjëse të vetme për krizën ushqimore globale.