Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 18%
  • Të drejtë 24%
  • Të vonuar 59%

Von der Leyen me jelek antiplumb në rrugët e fshatit afër Rripit të Gazës

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 13:59 | Aktualitet

Veshur me jelek anti-plumb dhe shoqëruar nga dhjetëra ushtarë izraelitë e zyrtarë të lartë vendas, dy drejtueset e BE, Ursula von der Leyen dhe Roberta Metsola panë nga afër shkatërrimin në rrugët e Kfar Azza, një fshat disa kilometra larg Gazës, thuajse i shkatërruar.

Ditari A2 CNN