Zgjedhja e 3 anëtarëve të rinj, kreu i KLP: Jemi më të pavarur dhe më të mbrojtur se kurrë

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 13:11 | Aktualitet

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Alfred Balla, nga mbledhja e Përgjithshme e Prokurorëve, ku do të zgjidhen tre anëtarë të rinj të KLP, deklaroi se tashmë prokurorët janë më të pavarur dhe më të mbrojtur si kurrë. Balla pohoi se sistemi i ri i drejtësisë e ka kaluar pikën zero mes shumë sfidave.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli