Diagnozë

NGA Freskida Miloti

E shtunë, 18:15

Emisioni mjekësor 'Diagnozë', me autore dhe moderatore Freskida Miloti, është konceptuar si një emision që përcjell informacion mbi shëndetin, kulturë mjekësore, këshilla praktike për një kujdes shëndetësor, informimin për arritjet në këtë fushë dhe me të ftuar mjekë specialist në studio. Çdo episod do të trajtohen tema të ndryshme dhe shikuesit do të fitojnë njohuri mbi trajtimet më të fundit, terapitë inovative dhe kërkime të reja që po formësojnë të ardhmen e kujdesit shëndetësor.