Rreth nesh

Nga A2 CNN
26 Tetor 2023, 17:52 | FOOTER
Rreth nesh
A2 CNN, Channel Affiliate

A2 është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.

A2 CNN mbështetet nga njësi informative të vendosura në qytete të tjera në Shqipëri dhe në rajon. Stacioni i ri televiziv, A2 CNN, ka si qëllim rritjen e standardeve të prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve, për të ndryshuar realitetin mediatik në Shqipëri, duke ofruar një burim informacioni të shpejtë, të thelluar, të saktë dhe të besueshëm.

A2 CNN, do të përdorë teknologjinë më moderne në fushën e medias dhe do të bazohet në ekspertizën botërore të CNN për trajnimin dhe zhvillimin e stafit profesional. Si një degë ekskluzive e CNN, A2 do të plotësojë programin e vet origjinal me përfshirjen e programeve të zgjedhura të CNN dhe lajmeve të përkthyera në gjuhën shqipe.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Loneta Progni