A2 Video

TË KËSHILLUARA

ARGËTIM DHE TEKNOLOGJI

Kategori të këshilluara

Fotolajme

Emisionet

Video

Debat

NGA Alba Alishani

E hëne - e enjte, 20:30
Video

A2 Business

NGA Aurora Sulçe

E hënë - e enjte 15:30. Të premten, ora 20:30
Video

Dita jonë

NGA Aulona Minga dhe Krist Martiro

E hënë - e premte, 07:00-10:00
Video

Ditari Kosova

NGA Rosalba Bejdo dhe Xhevahir Qardaku

E hënë - e premte, 20:00
Video

Diagnozë

NGA Freskida Miloti

E shtunë, 18:15
Video

A2 Sot

NGA Andi Nuraj

E hënë - e premte, 10:00-12:00 dhe 15:00-16:30
Video

Ditari i mesditës

NGA Denisa Pasholli

E hënë - e premte, 12:00-15:00.
Video

Ditari i pasdites

NGA Bruna Çifligu

E hënë - e premte, 17:00-20:00.
Video

Ditari i mbrëmjes

NGA Loneta Progni

E hënë - e premte, 23:00
Video

Ditari i fundjavës

NGA Erion Dushi

Çdo të shtunë e të diel, 13:00.
Video

A2 Sport

NGA Dea Kozma

E hënë,e premte, 16:30
Video

Skedari Politik

NGA Ervin Koçi

Çdo të shtunë, 20:00
Video

Elefanti në dhomë

NGA Ervin Qafmolla

E shtunë, 17:30