Dita jonë

NGA Aulona Minga dhe Krist Martiro

E hënë - e premte, 07:00-10:00

“Dita jonë” është programi i mëngjesit në A2 CNN, i cili çel transmetimet e çdo dite me lajmet dhe ngjarjet kryesore nga Shqipëria dhe Bota. Nga ora 7:00 deri në 8:45 “Dita jonë” sjell në ekran informacionet e para dhe një larmi temash të aktualitetit.
E hënë - e premte, 07:00-10:00.