Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Kërkohen kuota shtesë, Fakulteti i Bujqësisë në Korçë ndër më të preferuarit

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 14:30 | Aktualitet

Pas thuasje15 vitesh që shënonte numër të ulët studentësh dhe që diskutohej çdo vit akademik për të pezulluar programet, këtë vit fakulteti bujqësor në Universitetin e Korçës, jo vetëm që ka plotësuar kuotat, por kërkesat po rezultojnë edhe më të larta.

Ditari A2 CNN