Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 20%
  • Të drejtë 27%
  • Të vonuar 53%

Rezoluta për Kosovën, maxhoranca dhe opozita tentojnë konsensusin për qëndrimin e Kuvendit

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 17:08 | Aktualitet

Politika në Tiranë po tenton të gjejë dakordësi të paktën në qëndrimin për Kosovën. Maxhoranca dhe opozita u dakordësuan që të enjten e 12Tetorit të zhvillojnë mocion me debat për sulmin në Banjskë, për të dalë më pasme një qëndrim që shpresohet të jetë i përbashkët, ndonëse kanë paraqitur secila projekt-rezolutën e vet.

Ditari A2 CNN