Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 10%
  • Pak 14%
  • Aspak 76%

Shqipëria inferiore në marrëdhëniet ekonomike me Francën, importon 3 herë më tepër nga sa eksporton

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 16:22 | Aktualitet

Shqipëria dhe Franca kanë marrëdhënie ekonomike kryesisht në drejtim të tregtisë, investimeve dhe turizmit. Në drejtim të shkëmbimit të mallrave, Shqipëria është shumë më inferiore. Vendi importon 3 herë më tepër nga sa eksporton.

Ditari A2 CNN