Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 56%
  • Jo 33%
  • Nuk e di 11%

Eksportet “Made in Albania”, vështirësitë në të cilat kalon certifikimi i produkteve

Nga A2 CNN
19 Tetor 2023, 16:16 | Aktualitet

Duke prodhuar për tregun vendas por dhe për qëllime eksporti, fermerët hasen me problematikat e certifikimit të produkteve shqiptare. Problem mbeten laboratorët e certifikuar, të cilët qeveria i sheh si një synim për t’u arritur deri në 2030.

Ditari A2 CNN