Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Kurti pranon planin e emisarëve perëndimorë, të enjten bisedimet në Bruksel, propozim modern për asociacionin

Nga A2 CNN
25 Tetor 2023, 20:56 | Aktualitet

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është dakordësuar që plani i emisarëve perëndimorë, i prezantuar ditë më parë, të jetë kornizë për bisedimet e mëtejshme me Shtetet e Bashkuara, Gjermaninë, Francën dhe Italinë. Është qeveria e Kosovës që e njofton diçka të tillë teksa konfirmoi se Albin Kurti do të marrë pjesë në bisedimet e 26 tetorit në Bruksel.

Ditari A2 CNN