Aksesi në shërbim i PAK, nevojë për bashkëpunim të ngushtë me shoqatat

Nga A2 CNN
13 Dhjetor 2022, 08:46 | Aktualitet

Personat me aftësi të kufizuara janë kategoria më vunerabël e shoqërisë, e cila kërkon vëmendje në akses ndaj shërbimeve. Shoqatat kërkojnë më shumë përfshirje në planin kombëtar të qeverisë, duke dhënë dhe opinionet e tyre. I ftuar në Dita Jonë ishte përfaqësuesi i "Pema e Jetës", Tanush Çaushi, i cili foli për përpjekjet e përditshme të pacientëve me sklerozë-multiple.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Debat nga Alba Alishani