Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 13%
  • Shpesh 25%
  • Asnjëherë 63%

“Artan Lame dhe hajdutët e tij kanë zhdukur 13 mijë tituj, do të japë llogari”

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 13:16 | Aktualitet

Debat - nga Alba Alishani