Arti si formë kritike shoqërore dhe politike, ekspozita e Avni Delvinës

Nga A2 CNN
6 Nëntor 2019, 11:25 | Aktualitet

Piktori Avni Delvina çeli një ekspozitë para pak ditësh në ambientet e teatrit kombëtar, në punët e të cilave vihej re një kritikë e fortë shoqërore dhe politike. Imazhe që godasin fenomene dhe personazhe, e që mbartin mesazhe të forta për shikuesit, tërhoqën vëmendjen e publikut me origjinalitetin dhe kthjelltësinë e mendimit që përcjellin. Delvina ishte i ftuar në Dita Jonë për të folur më shumë mbi formën e veçantë të artit që po aplikon.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani