Berishë dhe SPAK, përtej çështjes së pronës, tashmë debati për “ndalimin”

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 23:44 | Aktualitet

Flamur Kuçi, arkitekt, analist, i ftuar në Ditarin e mbrëmjes, foli për çështjen Berisha.

A2 CNN Livestream

Dita jonë