Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Ekonomia e luftës, a pritet të ketë ndryshim të çmimeve?

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 22:45 | Aktualitet

Arben Malaj, ish-ministër i Financave, foli në A2 Business për luftën mes Izraelit dhe Hamasit dhe ndikimin e saj në ekonominë botërore.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi