Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

Kopertinat më të bukura të Raffaella Carra

Nga A2 CNN
6 Korrik 2021, 11:38 | Showbiz

60 milionë disqe të shitura dhe këngë që kanë bërë historinë e muzikës italiane, si “Tuca Tuca”, “Ma che musica maestro” apo “Rumore”.

Albumet e saj u shoqëruan edhe me kopertina fantastike, me disa prej të cilave ju prezantojmë më sipër.

https://a2news.com/2021/07/05/italia-ne-zi-shuhet-rafaella-carra/

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani