Sondazh: Preferoni që emri i fëmijës tuaj të jetë:
  • Tradicional 37%
  • Modern 5%
  • I trashëguar 16%
  • Unik 42%

Kuvendi i Bashës, Paloka: Kishte socialistë dhe gjysmën e bashkisë së Kamës

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 21:45 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

A2 Business