Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

Masë sigurie ndaj deputetit pa miratimin e Kuvendit? A po shndërrohet Berisha në precedent?

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 22:15 | Aktualitet

Politologu Ilir Kalemaj tha se rasti Berisha mund të shndërrohet në precedent, fakti që një gjykatë ka caktuar një masë sigurie ndaj rij, pa kaluar fillimisht nga Kuvendit. I ftuar në A2 CNN, ai bëri edhe një krahasim mes rastit Berisha dhe atë të Arben Ahmetaj.

Debat - nga Alba Alishani