“Maskarada zgjedhore”, Berisha mbledh Kryesinë dhe Grupin Parlamentar

Nga A2 CNN
23 Maj 2023, 12:27 | Aktualitet

Sali Berisha mbledh Kryesinë dhe Grupin Parlamentar. Arestina Skënderi raporton për detajet nga selia blu.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani