Sondazh: Preferoni që emri i fëmijës tuaj të jetë:
  • Tradicional 37%
  • Modern 5%
  • I trashëguar 16%
  • Unik 42%

Ministrja gjermane nga Tirana: Të shtohet vëmendja dhe kujdesi për Ballkanin

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 11:25 | Aktualitet

Disa ditë para mbajtjes së samitit, në Tiranë janë mbledhur, këtë të premte, ministrat e Punëve të Jashtme të Procesit të Berlinit.

A2 CNN Livestream

A2 Business