Ndërkombëtarët në Kosovë e Serbi , pak gjasë për marrëveshje

Nga A2 CNN
20 Janar 2023, 14:04 | Aktualitet

Nga Prishtina, analisti Gazmir Raci komenton tentativat e ndërkombëtarëve në gjetjen e ngërçit midis Kosovës dhe Serbisë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu