Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Prodhim i paktë, fermerët e ullirit pa përkrahje dhe pa fuqi punëtore

Nga A2 CNN
24 Tetor 2023, 13:50 | Aktualitet

Kultivuesit e ullirit në qarkun e Fierit, tani që kanë filluar vjeljen e kësaj kulture bujqësore parashikojnë zero të ardhura. Prodhimi i dobët këtë vit, shërbime dhe plehra bujqësore të shtrenjta si dhe mungesa e krahut të punës janë disa nga arsyet e kësaj situate. Ndërsa ndihma nga shteti për ta ka qenë e munguar.

Dita jonë