Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Shkaktarët e vështirësisë në komunikim dhe çrregullimit në sjellje te fëmijët - Diagnozë, 21/10/2023

Nga A2 CNN
21 Tetor 2023, 18:46 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi