Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 9%
  • E vështirë 64%
  • E pamundur 27%

Rikthehen reshjet e dëborës në juglindje të vendit

Nga A2 CNN
7 Dhjetor 2023, 21:58 | Aktualitet

Rikthehen reshjet e dëborës në juglindje të vendit

Rikthehen reshjet e dëborës në juglindje të vendit, reshje që kanë qenë më të dendura në zonat malore, aty ku dhe problemet kanë qenë më të mëdha me qarkullimin e mjeteve.

Te gjitha akset nacionale Qafë Thanë-Kapshticë, Zemblak-Goricë janë të kalueshme pa probleme, të kalueshme janë dhe akset rrugore të fshatrave turistike të Dardhës dhe Voskopojës dhe në rrugën Korçë-Vithkuq.

Mjetet borëpastruese të  firmave kontraktore janë në gatishmëri në rast të situatave të krijuara nga reshjet e dëborës.

Nga ana tjetër, OSSHE nuk raportohen probleme në furnizimin me energjinë elektrike

A2 CNN Livestream

Dita jonë