16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore

Nga A2 CNN
11 Dhjetor 2019, 09:35 | Aktualitet

UN Women Albania ka filluar që prej 25 nëntorit, si çdo vit, fushatën e 16 ditëve kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave. Tema e ketij viti ishte dhuna seksuale, saktësisht përdhunimet, si nga format më të rënda dhe të paraportuara të dhunës me bazë gjinore. Për të folur mbi këtë fushatë, që synon ndërgjegjësimin global, në studion e “Dita jonë” ishin Gentiana Susaj, trajnere e AIKIDO-s dhe Yllka Parllaku, nga UN WOMEN.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu