Sulm me bojë deputetit të ri Ralf Gjoni

rald gjoni 1100x620

Sapo doli nga shtëpia për të shkuar në Kuvend, ku do të bëjë betimin si deputet i ri, Ralf Gjoni është sulmuar me bojë.

Një person e ka pritur sapo Gjoni ka dalë nga banesa dhe i ka hedhur bojë me shiringë në trup dhe në fytyrë.

Gjoni është shprehur se ka djegie nga sytë, ndërsa një pjesë e bojës nuk hidhet nga lëkura. Ai thotë se sulmi ndaj tij ka qenë i porositur nga lart.