Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Turisti ngjitet majë statujës, thyen një pjesë të saj

Nga A2 CNN
15 Shtator 2023, 10:22 | Kapur në kamera
Turisti ngjitet majë statujës, thyen një pjesë të saj

Ky është momenti kur një turist ngjitet në një statujë në Bruksel dhe e thyen atë.

Turisti në fjalë, i cili u arrestua, është nga Irlanda.

Autoritetet kanë vendosur që ai të mbulojë kostot e riparimeve të statujës.

A post shared by BBC News (@bbcnews)

A2 CNN Livestream

A2 Business