Tragjedia në Libi, sfidë për identifikimin e trupave, uji i ndotur helmon të mbijetuarit

Nga A2 CNN
18 Shtator 2023, 15:57 | Aktualitet

Beteja për t’u ardhur në ndihmë të mbijetuarve dhe për të lokalizuar të vdekurit, vijon’pa u ndalur në Libinë e gjunjëzuar nga përmbytjet shkatërruese. Një tjetër sfidë është identifikimi i trupave, shumica e të cilëve kanë qëndruar në ujë për ditë të tëra dhe janë tani të pa identifikueshëm.

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024