Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Rektorët kënaqen me pak, regjistrimet në programet prioritare me pikatore

Nga A2 CNN
2 Tetor 2023, 15:38 | Aktualitet

Universitetet në rrethe, pavarësisht ndihmës së dhënë nga qeveria me programet prioritare dhe bursat për studentët që do të regjistrohen në këto programe të barasvlefshme me pagën minimale, sërish janë në kushte mbijetese sa i takon vijueshmërisë së këtyre programeve.

Dita jonë