Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

Banka Botërore më optimiste, ç'do të thotë një rritje ekonomike 3.6% për qytetarët, bizneset dhe vendin?

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 16:33 | Aktualitet

Ndryshe nga sa kishte parashikuar në qershor Banka Botërore sheh një rritje ekonomike 3.6 % për Shqipërinë. Pritshmëritë më pozitive mbështeten kryesisht te zgjerimi me ritme të shpejta të turizmit dhe sektorit të ndërtimit.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani